-20%

Platneni ormar za obuću

  • Platneni ormar za obuću
  • Pogodan za sve vrste odjeće. Sklapanje se vrši bez upotrebe dodatnog alata.
  • U paketu dođe upustvo za sklapanje ormara.
  • DOSTUPNE BOJE : BORDO, SIVA I SMEĐA
  • Ormar dođe u paketu Vaše je da ga sastavite.
  • Dimenzije ormara su 60x30x72

28,00 KM

Opis

Platneni cipelar pogodan je za svu vrstu obuće.

Sastoji se od 4 police, a napravljen je od čvrstog platna i čelične šipke.

Praktičan je i jednostavan za sklapanje te nije potreban dodatni alat, dovoljne su upute koje dolaze u paketu i Vaše je samo da ga sastavite.

Ne zauzima mnogo prostora zbog svoje visine i širine.

Pogodan za sve vrste odjeće.

Sklapanje se vrši bez upotrebe dodatnog alata.

Dimenzije ormara su 60x30x72.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.