-20%

Pop Station prijenosna mini igra

  • Igra koja je bila uspješna 90-ih vratila se da se prisjeti dobrih vremena i zabavi nove generacije, uz ovu igricu zabava je zajamčena.
  • Igre su iste kao na slikama.
  • Ova prijenosna retro mini igra čista je nostalgija, s RAZNIM igricama to je jednostavan hobi koji privlači sve uzraste.
  • Model kontrolera je odvažan i moderan, pruža udobnije i ugodnije držanje.
  • Dimenzije: 15×8 cm
  • Sadržaj pakiranja: 1 prijenosna mini stanica za igre.
  • Boje se isporučuju ovisno o dostupnosti.

20,00 KM

Opis

Pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje da biste uključili ili isključili igru.

Pritisnite tipku za rotiranje za odabir igre prije nego što je pokrenete ili poduzmite radnju u odabranoj tipki igre.

Pokretanje ili pauza: Pritisnite tipku za pokretanje ili pauzu koja se ponavlja za pokretanje ili pauziranje odabrane igre.

Najbolji poklon za djecu po odličnoj cijeni.

Poboljšajte svoje mentalne sposobnosti s ovom klasičnom igrom, a također pomaže u poboljšanju koncentracije i pažnje uz usavršavanje prisutnosti uma.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.