-29%

Relax & Spin masažer

  • Dizajnirano i projektirano u skladu s oblinama karoserije, Relax & Spin masažer.
  • Lagan, praktičan, praktičan, jednostavan način vježbanja i opuštanja. Jedinstvena brza rotacija i snažna masaža uklanjaju bolove.
  • Mršavljenje, toniziranje i opuštanje, sve u jednom nevjerojatnom uređaju.
  • Opustite ton s dodacima za 4 glave kako je prikazano na slici Pakirajte ga bilo gdje i u bilo koje vrijeme da opustite mišiće.
  • Materijal: ABS.
  • Nazivni napon: AC 220 V.
  • Veličina: 280x180x110 mm.
  • Težina: 1065g

 

25,00 KM

Opis

Savremeni način života prepun obaveza zahtijeva da pronađete najbolji mogući način da se opustite ili riješite posljedica neminovnog dugog sjedenja koje zahijtevaju određene profesije.

Ako želite da se riješite bolova u leđima ili neprijatnog zategnutog osjećaja u vratu masažeri za vrat, leđa, noge i stopala su jednostavno i adekvatno rešenje.

Loša ili usporena cirkulacija se ponekad pojavljuje kao bezazlena reakcija na hladno vrijeme ili nezdrav način života.

Ljudi koji mnogo vremena provedu za radnim stolom ili u sjedećem položaju žale se na glavobolju, povremenu pospanost, lošu koncentraciju i umor.

Ovakav način života dovodi do pojave grčeva u mišićima, naročito pri opterećenju, praćenih osećajem hladnoće ili trnjenja u ekstremitetima.

Svi navedeni simptomi mogu biti posljedica loše cirkulacije i ukočenosti mišića.

 

Ponekad odlazak na masažu zahtijeva više vremena nego što traje sama masaža.

Na sreću, moguće je izmasirati se kada i gdje god poželite, te se brzo riješiti bolova i napetosti.

Bez obzira da li vaš posao zahteva dugo sedenje ili dugo vremena provodite za volanom ili investirate vreme u svoje obrazovanje upornim učenjem, nakon završenog posla potreban je trenutak predaha za um, ali i za telo.

Masažer za vrat pobrinuće se za nelagodan osećaj koji neretko prelazi u glavobolju, masažer za leđa opustiće mišiće i umiriti ponekad dosadan ili dugotrajan bol u leđima, a masažer za noge će se pobrinuti da se potpuno relaksirate.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.