Višenamjenska magnetska šolja za miješanje

25,00 KM

Opis

  • Materijal i jednostavno čišćenje: posuda za automatsko miješanje izrađena je od PP-a za hranu i nehrđajućeg čelika 304 za hranu. Dodavanje čiste vode i zatim pokretanje miješanja može brzo očistiti. Nemojte potpuno namočiti i očistiti, što će uzrokovati kratki spoj.
  • Jednostavan za korištenje: pritisnite gumb i divan mali vrtlog vraća kavu, vruću čokoladu ili proteinski prah u dobro uravnotežen napitak. Bez mulja! Magnetna pilula ima jaku magnetsku silu. Ne brinite da će se olabaviti.
  • Idealna šalica za putovanje ili dom: s dva stila poklopaca, poklopcem od slame i neprozirnim poklopcem, može se slobodno mijenjati u bilo kojoj sceni i nije lako proliti.
  • Kapacitet: 380ml

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.