Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Rasvjeta u dvorištu

Rasvjeta u dvorištu kao najljepši element dvorišta

Osvjetljenje vrta i dvorišta može da bude postavljeno iz raznih motiva ali ono što je najčešće jeste zbog ljepšeg izgleda kada padne mrak, zbog toplije atmosfere i nesmetanog kretanja kada su veća porodična okupljanja u pitanju.

Također, ono što danju vidimo u svom dvorištu dobije jednu sasvim novu, posebnu i jedinstvenu dimenziju noću kada izaberemo odgovarajuću rasvjetu koja će dodatno uljepšati naš prostor za odmor i opuštanje.

Bez obzira na godišnje doba, postavljeno osvjetljenje u vaše dvorište učinit će ga prijatnijim i stvorit će osjećaj sigurnosti. Nema izgovora da vam dvorište bude u mraku kada možete na mnogo načina uljepšati i unijeti svježinu i svjetlost.

rasvjeta za dvoriste

Kako osvjetliti puteljke u našem dvorištu?

Budući da su stazice i puteljci mjesta po kojima se krećemo, treba da budu dovoljno pregledna i osvjetljena kako za nas tako i za naše najmlađe kako bismo izbjegli neugodne situacije ili eventualne povrede jer bismo se kretali u nepreglednom i tamnom prostoru.

Od svih opcija koje ćete imati na raspolaganju, preporučujemo vam da odaberete najpristupačniju i najtrajniju, onu koja uključuje solarne lampe.

U osnovi, sunčevo će svjetlo puniti solarne ploče tokom dana, a pohranjena energija će se zatim iskoristiti za vrtnu rasvjetu.

Osim što predivno i dekorativno izgledaju, osigurat će Vam lijepo i sigurno osvjetljenje.

rasvjeta za dvoriste

Ukrasna rasvjeta

Moon light lampe kao i slične vrste osvjetljenja unijet će jedno sasvim novo raspoloženje u Vaše dvorište noću.

Ljeti će davati dodatno opuštajuće momente a tokom jesenjih i zimskih dana uz par toplih dekica Vaša porodica i Vi ćete uživati uz toplo i prijatno osvjetljenje koje je lijepo za svačije oko.

Savjeti za dobro osvjetljeno dvorište

Ispravna kombinacija intenziteta, boja i oblika rasvjete za Vaše dvorište pomoći će Vam da imate predivno dvorište. Da biste postigli što ugodniju atmosferu kombinirajte razne izvore i vrste svjetlosti.

Vaša sigurnost i sigurnost vaše porodice i prijatelja su na prvom mjestu, zato osigurajte da su glavna pristupna područja, puteljci i ulaz pravilno osvijetljeni, kako biste izbjegli bilo kakvu neugodnu situaciju.

Vaše osvjetljenje uvijek treba da bude centrirano i fokusirano tačno na ono mjesto koje Vam je bitno da osvijetlite kako biste izbjegli sjenke i varke za oko koje mogu biti smetnja.

rasvjeta za dvoriste

Na kraju, vaš će vrt izgledati sjajno, a mir i osmijeh pronaći ćete gledajući dobro i pravilno osvijetljeno dvorište.

Na našem shopu možete pronaći razne vrste rasvjete koja će Vam pomoći prilikom dekorisanja i osjetljenja Vaše okućnice.

Pogledajte cijeli asortiman proizvoda, posjetite naš website.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *