Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Rasvjeta za različitu namjenu

Rasvjeta predstavlja jednu od glavnih etapa u opremanju prostora, stoga je važno birati je u pravo vrijeme.

Najčešće se postavlja kao posljednja u postorije doma i to u trenutku kada su finansijska sredstva znatno iscrpljena. Često se biraju privremena i jeftinija rješenja koja na kraju ostanu i konačna.

rasvjeta za različitu namjenu

Rasvjetu je važno planirati od samog početka, kroz projekat, kao i kroz visinu finansijskih sredstava.

Potrebno je voditi računa o važnosti osvjetljenja jer osim dekorativne uloge, rasvjeta ima i veoma važnu funkcionalnu ulogu. Potrebno je pronaći pravu rasvjetu koja će biti idealna zamjena za svjetlo u prostoru kako bismo mogli maksimalno da uživamo u njemu.

Dekorativna uloga osvjetljenja ostvaruje se načinom, vrstom, oblikom, bojom i jačinom rasprostiranja svijetlosti.

uređenje dvorišta

Velika ponuda rasvjetnih tijela

U uvodnom dijelu bloga, kazali smo neke osnovne stvari koje važe za rasvjetu. Sada ćemo govoriti o asortimanu te namjeni proizvoda.

BH Market u svojoj bogatoj ponudi pripremio vam je različite vrste rasvjete. Pa tako možete pronaći rasvjetu za dvorište, rasvjetu za dnevne i spavaće sobe, rasvjetu za terase, garaže, ali i vaše limene ljubimce.

Ponuda je veoma bogata a cijene su pristupačne. Očekuju vas razne pogodnosti i akcije. Cijelu ponudu rasvjete možete pogledati OVDJE.

Rasvjeta za raličitu namjenu ima zaista bogat asortiman. Ukoliko vas zanima i ostala ponuda; od mašina i alata, ljepote i zdravlja, uređenja doma, dvorišta i autobomila itd posjetite našu web stranicu www.bh-market.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *