Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Tehnologija iz naše ponude

Tehnologija/Tehnika iz naše ponude će ispuniti sve vaše zahtjeve.

Novija i modernija vremena donose nam velike i važne korake u budućnost u kojoj nam dodatno pomaže tehnologija oko nas koja nam je od velike važnosti za skoro sve sfere našeg života, kao i života naše porodice, i što se tiče doma i porodičnih aktivnosti ali također i što se tiče posla i društvenog života.

Velike ideje, moderni izumi i snažni umovi mjenjaju svijet, ali ga i male inovacije čine dodatno zanimljvim i uzbudljivijim. Iz naše raznovrsne ponude izdvajamo velike ideje, ali i malene inovacije koje naše doba, naše vrijeme i naš svakodnevni život čine dodatno zanimljivim, a sve to nam je neophodno kako bi išli u korak s našim vremenom i ciljevima.

tehnika

Digitalni svijet

BH market želi svojim kupcima dodatno olakšati komunikacje, poslovanja i biznis ideje ponudom koja će oduševiti svakoga ko želi povoljno i po pristupačnim cijenama zakoračiti u digitalni svijet, na siguran i bezbjedan način kupnje tehnike.

Iz ponude izdvajamo razne vrste pametnih satova, bluetooth transmitera, game konzole, usb endoskope za android i pc, magnetna kabla, tablete za djecu, uredjaje za tv streamovanje, Wi-Fi pojačivače signala itd.

Pametni sat sa kamerom
Pametni sat sa kamerom 1+1 Gratis

Bezbjednost

BH market se pobrinuo i za tu sferu Vašeg života te Vam obezbjedio proizvode i modernu tehniku koja će u Vaš dom unijeti toplinu i sigurnost.

Olakšajte Vaše svakodnevne brige i Vaš dom osigurajte i obogatite sljedećim proizvodima; LED osvjetljenje na daljinsko upravljanje, nadzorna mini Wi-Fi kamera, HD vodootporna sigurnosna kamera, Smart robot kamerman, senzor alarmi itd.

Opustite se i osjećajte se sigurno uz naše proizvode.

Nadzorna mini WI-FI kamera
Nadzorna mini wifi kamera

Tehno oprema

Da biste moderno izgledali, živjeli i koračali sigurno, obezbjedili smo za Vas proizvode i tehniku koja čini jednog današnjeg čovjeka i jedan život današnjice.

Elektrotalasni aparat protiv glodara i kukaca, Univerzalno selfie led osvjetljenje, Profesionalna Viking T-Blade mašinica, Pailipu 3u1 set za brijanje, Grijač vode koji može na svaku česmu i tuš, Prijenosna mini klima uređaj, Bežični punjači i Bluetooth slušalice samo su dio ponude koji će Vam dodatno olakšati život od svanuća do počinka.

Iskoristite dodatne povoljnosti koje Vam nudi Vaš BH market i vrlo brzo i sigurno zakoračite dalje u moderan svijet.

T-Blade mašinica
Profesionalna Viking t-blade mašinica

Tehnologija/Tehnika iz naše ponude je ono što vam treba, pogledajte cijelu ponudu tehnologije OVDJE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *