You are currently viewing Njega kose i brade

Njega kose i brade

Njega kose i brade je uvijek prvo primjećena bilo da se radi o muškarcima ili damama i svakako se uvijek oduševimo kada kosa blista i kada je uredna, a kada je suprotno od toga uvijek izaziva nelagodu i pogrešno mišljenje o osobi. Također, ista stvar je i kada se radi o urednoj ili neurednoj bradi.

Kada vodite računa o Vašem izgledu, odjeći, parfemu, kosi i bradi i kada sve to blista i u skladu je, i Vi se tako osjećate, i kada je suprotno te ne možete naći odgovarajuću modnu kombinaciju, ne možete urediti kosu onako kako želite i brada je neposlušna, raštrkana i neuredna, onda postajete nervozni i gubite volju za druženje i izlazak.

Iako se to ponekad čini jedostavnim, uređivanje kose i frizura zna biti prava gnjavaža. U sledećim redovima Vam donosimo par proizvoda koji će Vam olakšati održavanje ljepote Vaše kose i brade.

Uvijač za kosu

Lepršave kovrče odgovaraju svakom vremenu i svakoj prilici i idealna su kombinacija uz Vaš osmijeh. Bez obzira na Vašu i dužinu kose, neskladne ili pažljivo oblikovane, uvijek će privući pažnju. Lagane, sitne ili krupnije kovrče postale su hit svake sezone neovisno o vremenskim prilikama i životnim događajima. Više nije ni bitno da li odlazite na neku elegantniju, bitniju zabavu, ili se radi o odlasku u grad, šetnju ili čak na plažu.

Na našem shopu možete pronaći razne vrste uvijača za kosu koji su ostavili jako dobre utiske na sve korisnike kao i razne vrste fenova za kosu te ostalih sredstava koji Vam mogu pomoći da jako brzo dođete do svojih savršenih lokni koje su idealno uređene, bez imalo muke i stresa.

Kompletnu ponudu kozmetike za žene pogledajte na LINKU.

Trimeri za bradu

Kvalitet izrade, primjenjeni materijali, završna obrada, kao i raspored i oblik zubaca sječiva, definišu performanse samog uređaja. Ako želite da imate dugu, zdravu bradu, trebali bi uvijek potkratiti ispucale vrhove kada se počnu pojavljivati. Brada je zaštitni znak mnogih muškaraca i poslednjih godina je postala naročito popularan dio stajlinga; kako mlađih, tako i starijih muškaraca. Shodno tome ponuda trimera na tržištu je sve veća. Najvažniji dio svakog trimera jeste sječivo, odnosno nož.

Na našem shopu možete pronaći raznoliku ponudu trimera za bradu kao i mašinice za oblikovanje Vaše kose stoga požurite po svoje primjerke jer ispucani vrhovi se mogu začupati i učiniti da vaša brada izgleda divlje i ofucano. S našim proizvodima za uređivanje brade možete srediti bradu sa strana dajući joj profinjeni izgled. Možete također izbrijati obraze i srediti zaliske također te izgledati uvijek uredno, čisto i elegantno.

Kompletnu ponudu kozmetike za muškarce pogledajte OVDJE.

Pegla za kosu

Mislite da frizer ima posebne tehnike i preparate koji čine kosu ljepšom nego ikada i to ne možete imati kod kuće? Ponekad Vam se čini kao magija koja je ostvarima samo u salonu, iako pokušavate iste preparate koristiti kod kuće, nije isto kada Vam to frizer uradi?

Sigurno ste primjetili razliku u opeglanoj kosi kada odete kod frizera u odnosu na opeglanu kosu s Vašom peglom i često se pitate u čemu je tajna?

Kada peglate kosu, uz sebe imajte četku za kosu, pjenu i lak. Operite kosu, stavite pjenu i ostavite da se sama osuši.

Sve je u materijalima i tehnologiji. Jako je bitno da uvijek testirate materijale pegle koji najviše odgovara Vašoj kosi kao i temperaturu na kojoj se Vaša dlaka ispravlja i ostaje postojana.

Zatim zagrijte peglu, češljajte pramen po pramen i zagrijanom peglom lagano ispravljajte kosu. Kada završite lagano nanesite lak. To je to. Vaša kosa je spremna! Izbor raznih vrsta pegla za kosu možete pronaći na našem shopu te bez imalo muke i razmišljanja imati idealno uređenu kosu za svaku priliku.

Neka vam njega kose i brade bude na prvom mjestu.

Posjetite nas i uvjerite se u sigurnost isporuke, kvalitet proizvoda i pronađite na jednom mjestu sve što Vam je potrebno.