You are currently viewing Održavajte domaćinstvo lako i jeftino

Održavajte domaćinstvo lako i jeftino

Svi znamo da je održavanje domaćinstva mukotrpan i zahtjevan posao, ali da ujedno pruža i veliko zadovoljstvo. Užitak je u tome što sređujete vaš životni prostor. S toga, svako od nas bi trebao učiniti taj posao što lakšim.

U tom smislu BH Market je napravio široku paletu proizvoda koji će vam olakšati pomenute poslove.

Naime, u našoj ponudi možete pronaći baš sve što vam je potrebno za održavanje kuće i okućnice.

Održavanje doma

Za ovu kategoriju pripremili smo za vas proizvode za čišćenje i održavanje higijene u vašem prostoru. Također, tu se nalaze i proizvodi koji će vam olakšati rad u kuhinji. Između ostalo, razno posuđe, vakumirke, vakum poklopci, blenderi, noževi, tave, hamburger prese itd.

Osim toga, poseban asortiman ide i za proizvode za kupatila, spavaće i dnevne sobe. Između ostalih izdvajamo mini klima uređaje, četke, usisivače, dozere sapuna, aroma difuzere itd.

Preko 100 artikala. SVE artikle pogledajte OVDJE.

Održavajte domaćinstvo

Održavanje dvorišta

Za održavanje dvorišta BH Market nudi izuzetne artikle, po izuzetno pristupačnim cijenama. Za malo novca, dobijate izuzetne prizvode koji će nesumnjivo olakšati vaš rad.

Iz ponude između ostalo izdvajamo; trimere, makaze, rukavice, dodatke za trimer, mlaznice, makaze za kalemljenje voća, razne modele rasvjete itd.

Također nudimo i bogat asortiman proizvoda pomoću kojih možete uživati sa vašom porodicom. Tu su piknik stolovi, roštilji, gorionici, viseće ležaljke, fotelje na napuhavanje, stolice raznih vrsta, bazeni itd.

Sav asortiman kategorije uređenje dvorišta pogledajte OVDJE.

Održavajte domaćinstvo

Održavajte vaše domaćinstvo lako i jeftino uz BH Market!

Za ostale proizvode koji vas zanimaju; od alata i mašina, ljepote i zdravlja, rasvjete, dodataka za dom posjetite našu web stranicu www.bh-market.ba