...

Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Olakšica svakodnevnim obavezama

Olakšica svakodnevnim obavezama je nešto što je neophodno ukoliko želimo dugo vremena ostati motivisani.

Pored zaista raznovrsnog programa naših artikala za razne sfere života svakog čovjeka, zarad naših domaćica, potrudili smo se izdvojiti poseban asrotiman proizvoda za njih, a sve to kako bismo olakšali njihovu svakodnevnicu, njihov vrijedan rad i posao te zalaganje i požrtvovanost za porodicu.

Naš kutak za domaćice podrazumijeva asortiman proizvoda koji će olakšati kućanske poslove. Baš sve kućanske poslove, bilo da se radi o čišćenju, pospremanju, kuhanju. Pored navedene ponude za Vas smo priopremili i ponudu za kućanske užitke.

To podrazumijeva različite aromatične difuzere, masažere, ležaljke, stolice itd. Sve to smo lijepo sortirali po kategorijama, kako biste se lakše snašli.

Sve za dom

Pronađite sve što vam je potrebno za vaš dom i time olakšajte vašu svakodnevnicu. U ponudi se nalazi veliki broj artikala za kuću, kuhinju, kupatilo.

Asoritman različitih proizvoda, različitih namjena koji će Vam olakšati svakodnevne obaveze bez brige i stresa.

Sve za dom

Održavanje doma

Zablistajte i Vi i Vaš dom uz BH Market koji vam nudi posebnu kategoriju proizvoda “Održavanje doma”.

Tu možete pronaći sve što vas zanima iz oblasti održavanja urednosti, čistoće i higijene vašeg doma. Asortiman proizvoda je jako širok i cijene su veoma povoljne.

Kuhinja i posuđe

U našem raznovrsnom asortimanu kuhinjskog pribora i dodatne opreme koja će Vam olakšati pripremu raznih vrsta jela, možete pronaći sve od pribora za jelo, noževa, tava, kuhinjskih šerpi i lonaca, šoljica za razne namjene, čaša te mnogo drugih neophodnih stvari kojima ćete uljepšati kako pripremu jela, tako i samo dekorisanje i serviranje.

Pronađite sve što vam je potrebno za kuhinju i olakšajte vašu svakodnevnicu i spremanje ukusnih jela. U ponudi se nalazi veliki broj artikala za kuhinju i kuhanje.

Kuhinja i posuđe

Asoritman različitih proizvoda, različitih namjena. Izbor i cijene će vas oduševiti!

Ukoliko prilikom izbora obraćate pažnju na materijal i samu izradu pribora, iz ponude izdvajamo posuđe od inoxa, keramike, stakla, emajla, bakra itd.

Kuhanje također nikada nije bilo lakše uz naše proizvode u kojima možete pripremati hranu bez dodatnih masnoća, bez otežanog čišćenja i bez masnih i zagorjelih naslaga.

Od dodatne opreme uz koju ćete uštediti vrijeme ali i novac obzirom na cijene koje su svima prihvatljive, izdvajamo razne vrste mašina za usitnjavanje mesa i povrća, električe tave za palačinke, sjeckalice za salate, višenamjenske blendere, ručne i miksere sa posudom, kuhinjske vage itd.

Olakšica svakodnevnim obavezama je tu! Uživajte u online kupovini.

Posjetite naš BH Market za još mnogo ideja!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.