Mrežica za prozor

Jedna od glavnih prednosti mrežice za prozor je njezina praktičnost i jednostavnost korištenja. Jednom postavljena, mrežica ostaje na svom mjestu i štiti vaš dom od neželjenih posjetitelja poput muha, komaraca i drugih insekata. Također vam omogućuje da prozračite prostoriju bez brige da će neki insekti uletjeti unutra.

Ova mrežica je izrađena od izdržljivog materijala koji je otporan na kidanje i habanje, osiguravajući vam dugotrajnu zaštitu i udobnost. Svojom prozirnošću, ne ometa prolaz svjetlosti ili pogled kroz prozor, omogućavajući vam da uživate u prirodnom svjetlu i panoramskom pogledu.

Napravljena je tako da se lako uklapa u svaku dimenziju prozora, što vam omogućuje da je koristite u bilo kojoj sobi vašeg doma. Također je jednostavna za čišćenje – možete je lagano očistiti vodom i sapunom ili ju jednostavno skinuti i prati u perilici za rublje.

Ukratko, mrežica za prozor je neophodan dodatak za svaki dom koji vam pruža zaštitu od insekata, svjež zrak i ugodnu atmosferu u vašem domu. Uživajte u miru i udobnosti bez obzira na godišnje doba, zahvaljujući ovoj praktičnoj mrežici koja će osigurati vašu udobnost i sigurnost.

 

 

30,00 KM

Opis

Mrežica za prozor je nezamjenjiv dodatak svakog doma koji vam omogućuje da uživate u svježem zraku bez dosadnih insekata i kukaca. Ova tanka i prozračna mrežica jednostavno se postavlja na prozor i pruža vam miran san i ugodne trenutke u vašem domu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.