You are currently viewing Trimeri za održavanje dvorišta

Trimeri za održavanje dvorišta

Proljetno vrijeme je već uveliko prisutno. Sve se budi, cvjeta i odiše životom. Pa tako i naši voćnjaci, avlije, bašte uveliko dobijaju svoj lijep izgled koji nužno treba i održavati.

U tom smislu BH Market vam nudi veliki broj proizvoda po veoma pristupačnim cijenama.

Alat potreban za održavanje dvorišta

Održavanje dvorišta je zahtjevan ali i zanimljiv posao. Da bi ga učinili što lakšim nužno vam je potreban odgovarajuć alat. S toga smo za vas izdvojili par alatki koje će vam pomoći u tome.

Tu su svakako trimeri za održavanje dvorišta sa svom neophodnom opremom. Zatim razne vrste glava za trimere, glava lanac za tirmer, samonamotavajuća glava, itd. Pored trimera i dodataka, imate kompletan set alata za održavanje dvorišta (makaze, pila, rukavice itd).

Više proizvoda pogledajte OVDJE.

Alat za baštu i vrt

Održavanje vašeg vrta i bašte će biti sigurno mnogo lakše sa proizvodima koje smo izdvojili. To su: vrtni set za baštu, nastavak za trimer koji služi za okopavanje i uklanjanje trave, zatim vrtlarkse rukavice itd. Pored toga nudimo vam i mini plastenike za vaš vrt i baštu.

Zaista široka lepeza proizvoda koja će vam pomoći, olakšati vam i učiniti znimljivijim posao u vrtu.

Više proizvoda pogledajte OVDJE.

Alat potreban za održavanje voćnjaka

Voćnjak i rad u njemu pružaju izuzetan užitak, naročito ukoliko imate kvalitetan alat kojim se možete služiti i pomagati radeći posao.

U tom smislu vam nudimo par proizvoda koji su vam neophodni: makaze za kalemljenje voća, alatka za vezivanje bilja, kompletan set alata za održavanje voća, vrtlarkse rukavice itd.

Kompletnu ponudu alata za održavanje dvorišta pogledajte OVDJE.