Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Solarne lampe za dvorište

Solarne lampe neophodne su jednom dvorištu kako bi normalno funkcioniralo i tokom večernjih sati. Odabir vrtne rasvjete veoma je važan za izgled vašeg dvorišta onda kada sunca više nema.

Porodična okupljanja, druženja s prijateljima, igra s mališanima navečer. Sve to je nemoguće ukoliko niste dobro isplanirali svoju dvorišnu rasvjetu.

Razmislite o tome gdje da postavite osvjetljenje

Kada je u pitanju ovakva vrsta rasvjete, naglašavanje objekata u dvorištu veoma je bitno. Pa tako, ukoliko imate skulpture, ili neke ukrasne biljke, lijepo ih je naglasiti lijepom dvorišnom rasvjetom. Također, ovaj fokus bitan je kako bi se naglasili najljepši dijelovi vašeg dvorišta oko kojih ste se potrudili i koje želite istaknuti.

Razmotrite različite vrste vrtnih rasvjetnih tijela koje možete postaviti i podijelite svoje dvorište na zone. To je uvijek dobra ideja.

Još jedna ideja je fenjer kojim možete svoje dvorište oživjeti i dati mu posebnu toplinu i gostoljubivost.

Koju ulogu igra rasvjeta u dvorištu pogledajte OVDJE.

Solarne lampe

Rasvjetu je važno planirati

Potrebno je voditi računa o važnosti osvjetljenja jer osim dekorativne uloge, rasvjeta ima i veoma važnu funkcionalnu ulogu.

Dekorativna uloga osvjetljenja ostvaruje se načinom, vrstom, oblikom, bojom i jačinom rasprostiranja svijetlosti.

Kako imati dvorište iz snova, pogledaje OVDJE.

Solarne svjetiljke

Ukoliko za svoje dvorište želite odabrati rasvjetna tijela koja ne zahtijevaju potrošnju električne energije, rasvjeta na solarni pogon je idealno rješenje.

U sklopu naše ponude možete pronaći razne vrste solarnih svjetiljki koje će uljepšati vaše dvorište ali će pružiti i odlično osvjetljenje. Njihova svjetlost nije prejarka, ali pruža odličnu vidljivost te su jako dugotrajne i otporne na sve vremenske prilike.

Solarne lampe

Rasvjeta u dvorištu je najljepši ukras

Dekorisanje dvorišta je uvijek zabavan dio uređivanja. Kako biste odabrali rasvjetu koja odgovara vašem dvorištu ali i vašem ukusu potreban je plan. Odabirom prave rasvjete svoj dom i svoje dvorište učinit ćete ljepšim, toplijim i ugodnijim mjestom.

Pored lijepo odabrane solarne dvorišne rasvjete, moći ćete do kasno u noć da se zabavljate sa svojim mališanima. Također, prednost kvalitetne rasvjete osigurat će ugodnu atmosferu i za sva porodična i druga okupljanja, a zabave i proslave će dodatno dekorisati.

Bez obzira radi li se o toplim ljetnim večerima kada želite boraviti vani. Ili se radi o zimskom periodu kada želite ugodno osvjetljenje pod snijegom, dobro odabrana dvorišna rasvjeta će potpuno promjeniti i uljepšati izgled vašeg doma i dvorišta.

Solarne lampe iz naše ponude

Kompletnu ponudu našeg shopa možete pogledati OVDJE.